Antrame pagal pajėgumą šalies divizione „Vilnius“ šiemet užėmė 11-ą vietą.

Klubas pranešė kitais metais nebedalyvausiantis Pirmoje lygoje, nes tai esą per brangu.

„2019 metų I lygos pirmenybių dalyvis FK „Vilnius“ priėmė sprendimą nebedalyvauti Pirmos lygos varžybose kartu su partneriu „Baltijos futbolo akademija“. Per 2019 metus įgyta patirtis ir Lietuvos futbolo realijos leido suprasti, kad siekiant ilgalaikių tikslų, klubas privalo savo raidą pradėti nuo pat pamatų. Noras pastatyti visą „namą“ iš karto yra per brangus.

Didelis ačiū visai administracijai bei trenerių štabui: savo noru klubą palikusiam direktoriui Stasiui Petrauskui, sporto direktoriui Ivanui Švabovičiui, vyriausiajam treneriui Igoriui Morinui, vartininkų treneriui Pavelui Leusui, trenerio asistentui Dmitrijui Kartašovui, kinezeterapeutei Deimantei Šopytei, projektų vadovei Maženai Agneškai Stankevič, klubo vadybininkei Gabijai Plokštytei, visiems savanoriams, nuostabiesiems „Baltijos futbolo akademija“ vaikams, kurie užtikrindavo, kad kamuoliai rungtyniu metu būtų laiku paduoti žaidėjams, ir visiems sirgaliams“, – rašoma klubo pranešime.

Primename, kad praėjusiame dešimtmetyje komanda tokiu pačiu pavadinimu žaidė A lygoje. Ją labiausiai išgarsino legionierius iš Brazilijos Paulinho, vėliau žaidęs tokiuose klubuose kaip Londono „Tottenham Hotspur“ (Anglija) ar „Barcelona“ (Ispanija), daugiau nei pusšimtį kartų atstovavęs savo tėvynės nacionalinei rinktinei.

Tiesa, naujasis „Vilnius“ tiesioginių sąsajų su verslininko Algimanto Breikšto kadaise valdyta ekipa neturėjo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)