„Juventus“ atstovaujanti Portugalijos futbolo žvaigždė buvo pastebima ir aktyvi figūra aikštėje, 75-ąją rungtynių minutę pelnė pirmąjį svečių įvartį, o dar du kartus Cristiano teko pajusti neprašytą gerbėjų dėmesį.

Jau tapo tradicija, kad rungtynėse, kuriose dalyvauja C. Ronaldo, stadionų apsauga būna bejėgė. Į aikštę tai vienur, tai kitur išsiveržia portugalo talento gerbėjai, norintys su juo nusifotografuoti, arba tiesiog pabūti savo dievuko šešėlyje.

Taip nutiko ir Leverkuzene – į aikštę skirtingu metu išsiveržė du vyrai. Pirmasis pro apsaugą prasprūdo dar antrame kėlinyje ir, pribėgęs prie futbolininko, su juo apsikabino.

Cristiano Ronaldo ir įsiveržėlis

Tąsyk Cristiano reakcija buvo draugiška, tačiau antrajam fanui, prie futbolininko pribėgusiam iš karto po finalinio švilpuko, pasisekė mažiau.

Nemaloniai nustebinas C. Ronaldo jį piktai atstūmė, netrukus gerbėjas buvo išvesdintas apsaugos darbuotojų.


Pastaruoju metu nemažai kritikos dėl savo sportinės formos sulaukdavęs portugalas po rungtynių tvirtino, kad visos problemos liko už nugaros.

„Jaučiuosi gerai. Visos fizinės problemos jau praeityje. Keturias savaites turėjau sunkumų su keliu, tačiau dabar viskas tvarkoje. Situacija gerėja – tiek komandinio žaidimo prasme, tiek asmeninio. Žaidžiame geriau, laimime ir įgyjame vis daugiau pasitikėjimo“, – tvirtino C. Ronaldo.

Paklaustas, kaip vertintų galimybę Čempionų lygos aštuntfinalio etape susitikti su savo buvusia komanda – Madrido „Real“, C. Ronaldo šyptelėjo: „Burtai yra burtai, o „Real“ yra išskirtinė ekipa, su kuria tikrai norėčiau susitikti vėliau. Neprieštaraučiau, jei žaistume finale.“

UEFA Čempionų lygos aštuntfinalio burtai bus traukiami pirmadienį.

Visos Čempionų lygos aštuntfinalio etapo dalyvės:

Madrido „Real“, Madrido „Atletico“, „Barcelona“, „Valencia“ (visos – Ispanija), „Manchester City“, Londono „Chelsea“, Londono „Tottenham Hotspur“, „Liverpool“ (visos – Anglija), „Leipzig“, Miuncheno „Bayern“, Dortmundo „Borussia“ (visos – Vokietija), Bergamo „Atalanta“, „Napoli“, Turino „Juventus“ (visos – Italija), „Lyon“, Paryžiaus „Saint-Germain“ (abi – Prancūzija).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)