„La Gazzetta Dello Sport“ pranešė, kad klubo prezidentas, ekscentrišku charakteriu garsėjantis prodiuseris Aurelio De Laurentiis jau sukirto rankomis su 41-erių Gennaro Gattuso. Trečiadienio vakarą tai buvo paskelbta oficialiai.

Buvęs garsus Italijos futbolininkas iki šio sezono treniravo „AC Milan“ komandą. Jau šį vakarą G. Gattuso prisistatė Neapolio komandos futbolininkams ir surengė pirmąją savo spaudos konferenciją šiame mieste.

Vienas garsiausių Italijos futbolo specialistų, 60-metis C. Ancelotti iš „Napoli“ vyriausiojo trenerio pareigų netikėtai buvo atleistas vėlų antradienio vakarą.

Žinia paskelbta netrukus po to, kai „Napoli“ prasibrovė į kitą UEFA Čempionų lygos aštuntfinalį – antradienio vakarą 4:0 sutriuškino „Genk“ ir E grupėje užėmė antrąją vietą.

Visgi, anot Italijos žiniasklaidos, pačiame klube toks įvykių posūkis nebuvo netikėtas – aplinkiniai žinojo apie A. De Laurentiis ir C. Ancelotti nesutarimus.

Klubo prezidentas jau kurį laiką priekaištavo dėl prastų komandos rezultatų „Serie A“ lygoje, ypač kaltindamas pačius futbolininkus. C. Ancelotti stojus žaidėjų pusėn, A. De Laurentiis tai priėmė kaip asmeninį įžeidimą ir netrukus atleido jo nepalaikiusį specialistą.

„Napoli“ Italijos čempionate tarp 20 komandų užima 7-ąją vietą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)