Bilietą į atkrintamąsias varžybas jau turi 8 komandos – Paryžiaus „Saint-Germain“, Madrido „Real“, „Barcelona“, Miuncheno „Bayern“, Londono „Tottenham Hotspur“, „Manchester City“, Turino „Juventus“ ir „Leipzig“.

„Liverpool“ žaidėjams akistatoje su „Salzburg“ Austrijoje pakanka ir lygiųjų. Tačiau jeigu Jurgeno Kloppo auklėtiniai patirs nesėkmę, o „Napoli“ Italijoje įveiks „Genk“ klubą, kas yra labai realu, „Liverpool“ žygis Čempionų lygoje būtų baigtas.

E grupėje dabar „Liverpool“ sąskaitoje – 10 taškų, „Napoli“ – 9, „Salzburg“ – 7, „Genk“ – 1.

Už borto tikrai liks arba „Inter“, arba „Borussia“. F grupėje šie klubai surinko po 7 taškus. Paskutiniame pirmojo etapo ture „Inter“ namie priims „Barcelona“ futbolininkus, o „Borussia“ savo aikštėje susitiks su Prahos „Slavia“. Katalonijos ekipa į Milaną išvyko be Lionelio Messi, kuriam treneriai suteikė poilsio.

11 taškų sukaupusi „Barca“ jau garantavo sau pirmąją vietą, o Čekijos ekipa, turinti du, liks ketvirta. Jei „Inter“ ir „Borussia“ surinks po vienodą taškų skaičių, antrąją vietą užims Italijos komanda dėl geresnio įvarčių santykio tarpusavio mačuose.

H grupėje dėl dviejų kelialapių į aštuntfinalį kaunasi trys komandos. Paskutinėse grupės varžybų rungtynėse „Ajax“ savo žiūrovų akivaizdoje grumsis su „Valencia“, o Londono „Chelsea“ Anglijoje išbandys jėgas su „Lille“. „Ajax“ taupyklėje – 10 taškų, „Valencia“ – 8, „Chelsea – 7, „Lille“ – 1.

D grupėje jau ramūs 13 taškų sukaupę „Juventus“ futbolininkai. 7 pelnė „Atletico“, 6 – Leverkuzeno „Bayer“. Maskvos „Lokomotiv“ sąskaitoje – 3 Paskutiniame ture Ispanijos klubas savo aikštėje rungtyniaus su „Lokomotiv“, o „Bayer“ namie kovos su „Juventus“.

Paini situacija C grupėje, iš kurios į atkrintamąsias varžybas dar gali prasimušti ir paskutinę vietą užimanti Bergamo „Atalanta“. Ji sukaupė 4 taškus, Zagrebo „Dinamo – 5, Donecko „Šachtar“ – 6. Paskutinis pirmojo etapo mačas tik formalumas bus 11 taškų turintiems grupės lyderiams „Manchester City“ futbolininkams. Jie svečiuose žais su „Dinamo“, o Ukrainos ekipa namie aiškinsis santykius su „Atalanta“.

Vaizdo transliacijų internetu platforma Go3, TV3 Sport,TV3 Sport 2, TV6 kanalai iš viso antradienį bei trečiadienį parodys net 10 rungtynių.

Transliacijų tvarkaraštis:

Gruodžio 10 d.

19.45 val. „Napoli“ – „Genk“ (Go3, TV3 Sport 2),
19.45 val. „Salzburg“ – „Liverpool“ (Go3, TV3 Sport),
19.45 val. „Inter“ – „Barcelona“ (Go3, TV3 Sport 2),
21.50 val. „Ajax“ – „Valencia“ (Go3, TV3 Sport),
21.50 val. „Chelsea“ – „Lille“ (Go3, TV6);

Gruodžio 11 d.

19.45 val. „Dinamo“ – „City“ (Go3, TV3 Sport),
19.45 val. „Šachtar“ – „Atalanta“ (Go3, TV3 Sport 2),
21.50 val. „Bayern“ – „Tottenham Hotspur“ (Go3, TV3 Sport 2),
21.50 val. „Bayer“ – „Juvetus“ (Go3, TV3 Sport),
21.50 val. „Atletico“ – „Lokomotiv“ (Go3, TV6).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)