Rekordininku tapęs 38-erių saugas sekmadienį nukalė namuose žaidusiai Sevilijos „Real Betis“ komandai pergalę 3:2 prieš Bilbao „Athletic“.

Rekordas dar įspūdingesniu tapo dėl dviejų priežasčių – Joaquinas tris įvarčius pelnė per pirmas 20 mačo minučių,o tai tapo pirmuoju „hattricku“ jo karjeroje.


Patyrusio futbolininko šou šokiravo svečius iš Bilbao, ir nors jie dar atkūrė intrigą pelnydami du įvarčius, išsigelbėti nuo pralaimėjimo baskams nepavyko.

Joaquinas yra tikra „Betis“ legenda. Šio klubo akademijoje užaugęs atletas per vienuolika sezonų pagrindinėje komandoje yra sužaidęs beveik 400 rungtynių.


Per savo karjerą saugas yra vilkėjęs ir „Valencia“, „Malaga“ ir „Fiorentina“ marškinėlius. 2002-2007 metais jis sužaidė 51 rungtynes ir pelnė 4 įvarčius Ispanijos rinktinėje.

Kitose sekmadienio „La Liga“ rungtynėse „Getafe“ 1:0 palaužė „Eibar“, „Leganes“ 3:2 nugalėjo „Celta“, „Valladolid“ ir „Real Sociedad“ išsiskyrė taikiai 0:0, o „Sevilla“ ir „Osasuna“ sužaidė 1:1.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją