Šią savaitę trenerį Mauricio Pochettino atleidusi „Tottenham“ komanda Londono miesto derbyje 3:2 nugalėjo namuose žaidusią „West Ham United“ ekipą bei nutraukė penkerių „Premier“ lygoje nelaimėtų rungtynių seriją.

Paskutinę pergalę vietiniame fronte UEFA Čempionų lygos vicečempionai buvo pasiekę rugsėjo 28-ąją, kai namie palaužė „Southampton“. Vėliau sekusi nesėkmių serija pareikalavo M. Pochettino galvos, o į jo vietą pasikviestas buvęs Londono „Chelsea“ ir „Manchester United“ vairininkas.

J. Mourinho debiutiniame mače „Tottenham“ kontroliavo žaidimą bei šią kontrolę įtvirtino įvarčiais: 36-ąją minutę pasižymėjo Heung-Min Sonas, 43-ąją minutę – Lucas Moura, o 49-ąją Harry Kane'as.

Šeimininkams 73-ąją minutę įvartį pelnė Marcas Antonio, tačiau tai didelės intrigos neatkūrė. Antrasis įvartis į svečių vartus krito tik prieš pat finalinį švilpuką, kai septintąją pridėjo laiko minutę pasižymėjo Angelo Ogbonna.

Iki šio turo vos 14-ąją vietą lygoje užėmusi „Tottenham“ komanda bent kuriam laikui su 17 taškų šoktelėjo į šeštąją poziciją. Įdomu, kad tai buvo pirmoji Londono klubo pergalė svečiuose nuo šių metų sausio mėnesio.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)