Žurnalistas, rašytojas ir televizijos laidų vedėjas A. Tapinas socialiniame tinkle „Facebook“ dūrė pirštu į faktą, kad tokios situacijos galėjo ir nebūti, jei prieš trejus metus į LFF būstinę būtų atėję „vyrai juodais kostiumais ir elegantiškomis kaukėmis“.

„Aš tik norėčiau pasakyti, kad jeigu prieš kokius trejus metus sprendimų priėmėjai būtų priėmę sprendimus, į LFF būstinę būtų atėję vyrai juodais kostiumais ir elegantiškomis kaukėmis, išsivedę, ką reikia išsivesti, ir išsinešę, ką reikia išsinešti, tai galbūt dabar būtų pasibaigusi FIFA diskvalifikacija ir galėtume grįžti su naujais veidais ir nauja koncepcija.

Ir tada nebūtume turėję paskutinės rinktinės pergalės oficialiose rungtynėse 2016 spalį.

Ir po to sekusių 2 lygiųjų ir 20 pralaimėjimų (tik oficialiose, draugiškose būtų dar daugiau)

Ir bendro visų rungtynių įmuštų praleistų įvarčių santykio 12-71

Ir komentaro po pralaimėjimo 0:6, kad jeigu ne puikiai rungtyniavęs vartininkas, rezultatas būtų dar didesnis.

Ir kaip 2018 metų LFF ataskaitoje rašė Lietuvos futbolo vadovai: „Nors pasitaiko nesklandumų, bet turime aiškią viziją“

Lietuvos futbolo rinktinė išgyvena tikrą sausrą ir nėra laimėję jokio oficialaus mačo jau 37 mėnesius, t. y. daugiau nei trejus metus.

Paskutinis pralaimėjimas Portugalijoje – skaudžiausia mūsų šalies futbolininkų nesėkmė nuo pat nepriklausomybės atkūrimo. Mūsiškiams ir vėl nepavyko net pristabdyti vieno geriausių pasaulio futbolininkų Cristiano Ronaldo, kuris pelnė tris įvarčius (7 min. iš 11 metrų, 22 min. ir 65 min.), bet galėjo pelnyti ir keturis ar penkis.

Kai šios komandos prieš du mėnesius pasimatė Vilniuje, Cristiano pasismagino keturiais įvarčiais, o portugalai džiaugėsi 5:1.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (219)