Savaitgalio Italijos „Serie A“ dvikovoje su „Milan“ C. Ronaldo 55-ą min. netikėtai buvo pakeistas – vietoje portugalo į aikštę išbėgo Paulo Dybala, o portugalas iš karto patraukė į rūbines ir dar nepasibaigus dvikovai išvyko iš stadiono.

M. Sarri sprendimas atsipirko – po 22 min. P. Dybala pelnė pergalingą įvartį ir „Juventus“ išliko čempionato lydere.


„Sky Sport Italia“ rašo, kad penkis kartus „Ballon d'Or“ laimėtojas eidamas iš aikštės atrodė paniuręs ir, ištaręs kelis žodžius treneriui, pasuko į žaidėjams skirtą tunelį.


Iš žiniasklaidos sužinojęs, kad nesulaukęs finalinio teisėjo švilpuko C. Ronaldo paliko stadioną, „Juventus“ strategas prakalbo apie nepagarbą komandos draugams.

„Nežinau. Jei tai tiesa, tai yra problema, kurią jis turi išspręsti su savo komandos draugais. Aš jokių problemų su Cristiano neturiu. Jam reikėtų padėkoti, nes jis žaidė nepaisydamas to, kad nėra pačios geriausios sportinės formos“, – kalbėjo M. Sarri.

Anot jo, pastarąjį mėnesį klubo žvaigždė jautė diskomfortą dėl sumušto kelio.

C. Ronaldo audringiau sureagavo į keitimą UEFA Čempionų lygos rungtynėse su Maskvos „Lokomotiv“ komanda.

„Svarbiausia, kad jis žaidė. O jeigu jis supyksta, kai priverstas palikti aikštę po keitimo, tai yra žaidimo dalis, – tęsė Turino ekipos strategas. – Natūralu, kad žaidėjas supyksta, kai priverstas palikti aikštę. Juo labiau, kai ten sunkiai dirbo. Visi žaidėjai, atiduodantys savo jėgas rungtynėse, mažiausiai 5 minutes pyks dėl keitimo, tačiau kaip treneris labiau sunerimčiau, jei nematyčiau jų veiduose nusivylimo.“

Pasak „Sky Sport Italia“, C. Ronaldo per rungtynes gestikuliuodamas rodė į savo klubą, veikiausiai norėdamas pasakyti apie kažkokį diskomfortą.

Apie galimą traumą kalbėjo ir M. Sarri, sakydamas, kad matė, jog C. Ronaldo negerai jaučiasi, ir negali parodyti aikštėje visko, ką gali.

Italijoje M. Sarri treniruojamas „Juventus“ laimėjo jau 9 rungtynes iš eilės ir su 32 taškais yra pirmoje vietoje. Tašku atsilieka Milano „Inter“ futbolininkai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)