„Liverpool“ futbolininkai pranoko savo principinius varžovus rezultatu 3:1 (2:0) ir padidino atotrūkį nuo jų iki 9 taškų (34 prieš 25).

Maža to, „Man City“ po šios nesėkmės nusirito net į ketvirtą vietą, nes jį pralenkė tiek „Leicester City“, tiek ir Londono „Chelsea“, turintys po 26 taškus.

Jau 6 min. galingu šūviu iš toli pasižymėjo Fabinho, 13 min. smūgiu galva skirtumą padvigubino Mohamedas Salah, o 51 min. iš labai arti kamuolį į tinklą nukreipė ir Sadio Mane – 3:0.

78 min. Bernardo Silva kiek sušvelnino rezultatą, tačiau tai ir buvo viskas, ką „Man City“ atstovai nuveikė Liverpulyje. Beje, jie pergalės iš „Anfield“ stadiono negali išsivežti net 17 pastarųjų metų.

Rungtynėse buvo pora slidžių epizodų, kai „Liverpool“ gynėjai savo baudos aikštelėje lietė kamuolį ranka, bet teisėjas nesiryžo jų bausti ir skirti 11 metrų baudinių. Dėl to itin nepatenkintas liko Josepas Guardiola.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)