Įspūdingą formą tęsia „Leicester City“ futbolininkai, kurie 2:0 (0:0) pranoko Londono „Arsenal“ klubą ir laimėjo ketvirtą mačą iš eilės.

„Lapės“ viską išsprendė per 7-ias antro kėlinio minutes: iš pradžių 68 min. savo žodį tarė Jamie Vardy, o 75 min. puikiu šūviu iš toli tašką padėjo Jamesas Maddisonas.

„Leicester“ su 26 taškais atsidūrė ant antrojo „Premier“ lygos laiptelio, bet jį iš ten dar gali išstumti „Manchester City“ (25 tšk.), kuris sekmadienį svečiuosis „Anfield“ tvirtovėje ir grumsis su FC „Liverpool“.

Šeštą pergalę iš eilės iškovojo Londono „Chelsea“, kuri „Stamford Bridge“ stadione 2:0 (0:0) nugalėjo Londono „Crystal Palace“ ekipą ir šoktelėjo net į trečią vietą. Tiesa, gali būti, kad laikinai.

Abu įvarčius Franko Lampardo auklėtiniai pelnė po pertraukos: 52 min. pasižymėjo Tammy Abrahamas, o 79 min. tikslus buvo Christianas Pulisičius.

Tuo metu kitas Londono grandas „Tottenham Hotspur“ ir toliau stringa. Mauricio Pochettino vyrai namuose tenkinosi tik lygiosiomis 1:1 (0:0) su „Sheffield United“.

Šeimininkai pirmavo po Heung-Min Sono įvarčio 58 min., bet nesugebėjo išsaugoti persvaros ir 78 min. rezultatą išlygino George'as Baldockas.

„Tottenham“ su 14 taškų šiuo metu teužima 12 vietą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)