A. Wengeras nuo 1996-ųjų iki 2018 metų vasaros vadovavo Londono „Arsenal“, po etapo „kanonierių“ klube prancūzas netreniravo jokios komandos.

70-mečio Wengero pavardė jau buvo minima galimų „Bayern“ strategų sąraše 2018-aisiais, kai N. Kovačas su komanda buvo atsidūręs nedidelėje krizėje.

Anot „Bild“, su Wengeru Miunchenas gautų vokiškai nekalbantį, tačiau skirtingai nei mažiau patyręs Kovačas, kaip ir Heynckeso periodo metu, strategą, kuris galėtų įvesti savo filosofiją ir stilių.

N. Kovačas atleistas po savaitgalį patirtos triuškinančios nesėkmės 1:5 Frankfurto „Eintracht“.

Išvykus N. Kovačui laikinai klubo vairą perėmė asistentas Hansi Flickas, prie klubo prisijungęs vasarą. Vokietis Joachimo Lowo štabe nacionalinėje rinktinėje 2014-aisiais tapo pasaulio čempionu.

Amsterdamo „Ajax“ treneris Erikas Ten Hagas buvo įvardinamas kaip vienas pagrindinių kandidatų stoti prie bavarų ekipos vairo. Olandas praėjusį sezoną su „Ajax“ pasiekė Čempionų lygos pusfinalį.

Bet pats strategas teigia nesvarstantis tokios galimybės, nes šiuo metu susikoncentravęs darbui su „Ajax“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)