A. Švrljuga Marijampolės klubui atstovauja nuo 2016-ųjų. Kroatas yra 6 kartus Lietuvos čempionas, 3 kartus LFF taurės laimėtojas ir 4 kartus – Supertaurės.

Šį sezoną A lygoje gynėjas per 24 rungtynes pelnė 4 įvarčius ir atliko 11 rezultatyvių perdavimų, o Europos taurių turnyruose pelnė 2 įvarčius ir atliko 6 rezultatyvius perdavimus.

„Pratęsiau kontraktą, nes čia turiu viską, ko reikia sėkmingam žaidimui. Vėl žaisime Čempionų lygoje, tad bus dar viena proga žengti didesnį žingsnį į priekį. Kaip sakoma, meilei reikia dviejų, tad dabar tai yra apie „Sūduvą“ ir Švrljugą. Kitais metais vėl visi susitiksime toje pačioje vietoje“, – sakė sutartį pratęsęs futbolininkas.

Artimiausias rungtynes „Sūduva“ žais lapkričio 9-ąją 13 val. Marijampolėje su „Kauno Žalgiriu“. Po šių rungtynių „Sūduvai“ trečią kartą bus įteikta Lietuvos čempionų taurė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)