Šeštadienio pavakare vykusiose rungtynėse vieni iš kasmetinių „La Liga“ pirmenybių favoritų „Barcelona FC“ sensacingai nusileido „Levante“ futbolininkams. Pirmajame kėlinyje katalonus į priekį išvedė nuo vienuolikos metrų žymos pasižymėjęs Leo Messi, tačiau antroje rungtynių pusėje svečiai išgyveno net tris sensacingus smūgius.

Luiso Suarezo traumos sukrėsti svečiai iš Barselonos subyrėjo ir į savųjų vartų tinklą per septynias minutes praleido net tris įvarčius – vienas po kito pasižymėjo Jose Campana, Borja Mayoralis ir Nemanja Radoja.

Iki šio pralaimėjimo Barsa visuose savo dalyvaujamuose turnyruose buvo iškovojusi net septynias pergales iš eilės.


Katalonų suklupimas atvėrė duris karališkajam Madrido „Real“ klubui išstumti savo principinius varžovus iš pirmosios turnyrinės lentelės vietos. Zinedine'o Zidane'o auklėtiniai namuose stojo į dvikovą su blogiausią gynybą visoje lygoje per pirmąsias 11 rungtynių pademonstravusiais ir net 21 įvartį praleidusiais „Real Betis“.

Nepaisant aktyvių šeimininkų pastangų, apatinėje turnyrinės lentelės dalyje žegiantys svečiai iš Sevilijos sugebėjo atlaikyti varžovų šturmą ir išplėšti netikėtą tašką Ispanijos sostinėje. Tai buvo pirmasis kartas Zidane'o karjeroje, kai jo vadovaujami „Real“ futbolininkai namuose lygos rungtynes užbaigė rezultatu 0:0.

Abiejų Ispanijos futbolo flagmanų kluptelėjimai atvėrė duris šio sezono „Pelene“ vadinamam „Granada“ klubui po rytojaus rungtynių pakilti į lygos turnyrinės lentelės viršūnę. Potencialūs netikėti lygos lyderiai susitiks su „Real Sociedad“ vienuolike.

Kitų šeštadienio „La Liga“ rungtynių rezultatai:

„Espanyol“ – „Valencia“ 1:2
„Sevilla FC“ – Madrido „Atletico“ 1:1

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)