„Arsenal“ saugas praėjusį sekmadienį piktai reagavo į sirgalių švilpimą tuo metu, kai jį antro kėlinio pirmoje pusėje pakeitė U. Emery.

Futbolininkas gestais reagavo į sirgalių reakciją bei nusirengęs komandos marškinėlius patraukė ne ant atsarginių suolo, bet į rūbinę.

Po rungtynių kritikos bangos sulaukęs Šveicarijos rinktinės narys prasitarė pasiekęs „kritinį tašką“ – grasinta jo žmonai ir dukrai. Futbolininkas turėjo omeny socialiniuose tinkluose pasipylusius komentarus, kuriuose žadėta „nužudyti jo žmoną“ ar „linkėta jo dukrai susirgti vėžiu“.

„Mums reikia laiko, kad jis ir mes grįžtume į senas vėžes. Jis atsiprašė sirgalių, o dabar metas dėmesį sutelkti į artėjančias rungtynes“, – prieš šeštadienio mačą kalbėjo „Arsenal“ strategas.

U. Emery buvo paklaustas, ar 27-erių saugas vis dar yra komandos kapitonas, tačiau strategas nuo tiesaus atsakymo išsisuko.

„Nemanau, kad jis žais šeštadienį, G. Xhaka praleis šias rungtynes. Privalome 100 proc. susikaupti artėjančiam mačui. Dabar ruošiamės treniruotei ir šiuo metu apie jį aš negalvoju“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją