95-asis Rūro derbis nugalėtojo neišaiškino: „Schalke“ ir „Borussia“ išsiskyrė be įvarčių 0:0, Gelzenkircheno klubas su 15 taškų užima 7-ą vietą, BVB – 3-ias (16 t.).

Miuncheno „Bayern“ namuose 2:1 (1:0) įveikė Berlyno „Union“ ekipą bei su 18 taškų bent jau iki sekmadienio likusių turo rungtynių pakilo į pirmą vietą.

Pergalę bavarams lėmė Benjamino Pavardo (13') ir Roberto Lewandowskio (53') įvarčiai, o 86 min. nuo 11 m žymos rezultatą sušvelnino Sebastianas Polteris.

Beje, R. Lewandowskis pasiekė naują klubo rekordą – pasižymėjo 13-ose „Bayern“ rungtynėse iš eilės, iki šiol to dar niekam nebuvo pavykę padaryti.

Sekmadienį „Bayern“ ekipą turnyro lentelėje aplenkti galės tiek „Wolfsburg“, tiek Menchengladbacho „Borussia“, abi ekipos su 16 taškų dalinasi 4-5 vietomis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)