Antradienį Turine šeimininkai dominavo pagal visus statistikos parametrus: atliko šešiskart daugiau smūgių (atitinkamai 28 ir 5), triskart daugiau perdavimų, kontroliavo kamuolį 68 proc. laiko („Opta“ skaičiavimu – net 77,8 proc., o tai yra klubo rekordas Čempionų lygoje), kėlė 11 kampinių, kai varžovai – nė vieno.

Nepaisant to, dėl Aleksejaus Mirančiuko įvarčio 30-ą min. „Juventus“ teko tris ketvirčius valandos vytis oponentus, kol reikalus galiausiai sutvarkė vos per tris minutes dublį pasiekęs Paulo Dybala.

Po rungtynių M. Sarri nusprendė paspausti priešininkų stovyklą, kad atsakomajame mače ši labiau atvertų užnugarį.

„Laimei, mums pakako kantrybės. O jos reikėjo tikrai daug varžovams vien tik ginantis. Bet mes nepametėme kurso, ir rungtynės turėjo logišką pabaigą, turint omenyje skirtumą tarp komandų.

Žaisti prieš tokius oponentus – blogiausia, kas tik gali nutikti. Manau, Maskvoje „Lokomotiv“ rungtyniaus kitaip nei šįvakar. Mat jei jie laikysis tos pačios taktikos, tai reikštų, jog jų tikslas tėra Europos lyga“, – Rusijos vicečempionus provokavo 60-metis italas.

„Kontroliavome žaidimą 90 minučių, bet reikėjo labai daug kantrybės, kol pasiekėme teigiamą rezultatą“, – treneriui antrino „Juventus“ vartų sargas iš Lenkijos Wojciechas Szczesny.


Tačiau „Lokomotiv“ vairininkas Jurijus Siominas, regis, neketina užkibti ant kabliuko.

Patyręs 72-ejų futbolo veteranas, nepaisant pralaimėjimo, teigė esantis patenkintas komandos žaidimu.

„Net Cristiano Ronaldo priėjęs po mačo sakė, kad galėjome žaisti „atviresnį“ futbolą. Bet nuo to mums būtų buvę tik dar sunkiau. Žaidėme 100 proc. savo galimybių, ir viskas klostėsi gana neblogai“, – pažymėjo „geležinkeliečių“ treneris.

Įpusėjus pirmam etapui D grupėje M. Sarri auklėtiniai (7 taškai) kol kas dalinasi pirma vieta su Madrido „Atletico“ (Ispanija), o „Lokomotiv“ (3 tšk.) žengia trečias.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją