Svečiai iš Nyderlandų išsiveržė į priekį po nuostabaus Hakimo Ziyecho tolimo smūgio 8-ą minutę, bet netrukus ispanai galėjo atkurti pusiausvyrą.

25-ą min. arbitras skyrė 11 m baudinį į „Ajax“ vartus, o prie kamuolio tradiciškai stojo D. Parejo.

Tačiau 30-mečio saugo bandymas buvo toks nevykęs, jog iškart tapo socialinių tinklų „bomba“, kurią imta lyginti su pagarsėjusiomis Sergio Ramoso ir Roberto Baggio nesėkmėmis.

Po ispano smūgio kamuolys nuskriejo aukštai virš vartų – beveik iki pat antro „Mestalla“ stadiono tribūnų aukšto.

Dėl savo nesėkmės D. Parejo jautė pareigą pasiteisinti netgi „Ajax“ vartininkui Andre Onanai – po rungtynių užfiksuota, kaip „Valencia“ kapitonas aiškino varžovui, kodėl kamuolys nuskriejo tokia trajektorija.

D. Parejo yra etatinis 11 m baudinių mušėjas „Valencia“ ekipoje, bet pastaraisiais metais ši užduotis jam kelia sunkumų. Praėjusiame sezone kapitonas iš aštuonių bandymų susimovė triskart.

O trečiadienio dvikovą Valensijoje užbaigė dar du „Ajax“ įvarčiai, kurių autoriais tapo Quincy Promesas ir Donny van de Beekas.

Praėjusio Čempionų lygos sezono pusfinalininkai pirmauja H grupėje (6 taškai), „Valencia“ užima trečią vietą (3 tšk.).

Pirmame ture pastaroji svečiuose 1:0 palaužė Londono „Chelsea“ (Anglija).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)