Anglijoje puikią formą šį sezoną demonstruojanti „Leicester City“ ekipa namuose net 5:0 sutriuškino „Newcastle United“ komandą.

Iki pertraukos „Newcastle“ praleido tik vieną Ricardo Pereira įvartį, tačiau subyrėjo po to, kai 43-ąją minutę už pavojingą žaidimą raudoną kortelę prieš save išvydo gynėjas Isaacas Haydenas.

Po pertraukos du įvarčius mušė Jamie Vardy, vieną – Wilfredas Ndidi, o vieną kartą į savo vartus įsimušė Paulas Dummettas.

Brendano Rodgerso vadovaujama „Leicester City“ komanda po 7 turų su 14 taškų „Premier“ lygoje užima trečiąją vietą. „Newcastle“ su 5 taškais yra priešpaskutiniai, 19-i.

Italijoje toliau nesiseka „AC Milan“ komandai. Ji savo žiūrovų akivaizdoje 1:3 nusileido „Fiorentina“ kluui bei patyrė trečią pralaimėjimą paeiliui.

Svečiams įvarčius pelnė Erickas Pulgaras, Franckas Ribery ir Gaetano Castrovilli. „Fiorentina“ galėjo pasižymėti ir dar kartą, tačiau Federico Chiesa nerealizavo 11 metrų baudinio.

Nuo 55 minutės dėl Mateo Musacchio išvarymo dešimtyje žaidę „AC Milan“ futbolininkai paguodos įvartį pelnė 80-ąją minutę, kai varžovų vartininką po individualaus reido nuginklavo Rafaelis Leao.

Milano klubas po 6 turų su 6 taškais lygoje užima tik 16-ąją vietą. 8-ąjį tašką iškovojusi „Fiorentina“ pakilo į 9-ąją poziciją.

Kitose rungtynėse pergalę iškovojo „Napoli“. Už pralaimėjimą praėjusiame ture atsigriebę vicečempionai namie 2:1 įveikė „Brescia“ futbolininkus.

Pirmajame kėlinyje Carlo Ancelotti kariauną į priekį išvedė Driesas Mertensas ir Kostas Manolas. 67-ąją minutę Mario Balotelli sušvelnino „Brescia“ atsilikimą, bet per likusį laiką svečiai neišsigelbėjo.

Šiemet po trejų metų pertraukos į gimtinę rungtyniauti grįžusiam M. Balotelli tai buvo pirmasis sezono įvartis.

Kitose rungtynėse „AS Roma“ 1:0 įveikė „Lecce“, Romos „Lazio“ 4:0 susitvarkė su „Genoa“, „Udinese“ 1:0 palaužė „Bologna“, o „Cagliari“ ir „Verona“ sužaidė lygiosiomis 1:1.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją