Paryžiuje likęs Neymaras pažadėjo dėl PSG komandos sėkmės atiduoti visas jėgas, o tai puolėjas demonstruoja savo žaidimu: jo įvarčiai padovanojo komandai pergales jau trijuose „Ligue 1“ turuose iš eilės. Nors fanų meilė prarasta, brazilas mano, kad netrukus viskas grįš į įprastas vėžes. Neįprastą situaciją futbolininkas apibūdino vaizdingu palyginimu.

„Tai yra tarsi santykiai su mergina. Kai dėl kažko susipykstate, kurį laiką nesikalbate. Vis dėlto vėliau daug meilės ir prisiglaudimų jus suartina, o tuomet viskas vėl tampa normalu. Galiu pažadėti, jog dėl PSG komandos aikštėje aš atiduosiu savo gyvybę“, – šeštadienį po pergalės 1:0 prieš „Bordeaux“ Prancūzijos žiniasklaidai sakė Neymaras.

Brazilijos rinktinės žvaigždė į Paryžių iš „Barcelona“ ekipos 2017 metais persikėlė už rekordinę pasaulyje 222 milijonų eurų sumą, tačiau sublizgėti ryškiausiomis spalvomis futbolininkui kol kas trukdė nuolatinės traumos. Neymarui esant sveikam, PSG puoselėja viltis triumfuoti ne tik Prancūzijos pirmenybėse, bet ir UEFA Čempionų lygoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)