Ispanijos dienraštis „El Mundo“ teigia gavęs prieigą prie elektroninio pašto laiškų, įrodančių katalonų gudrybę. Pasak žurnalistų, „Barca“ su Griezmannu dėl jo atvykimo susitarė dar kovo mėnesį, kai žaidėjo minimalio išpirkos iš „Atletico“ suma siekė 200 milijonų eurų.

Visgi prancūzas į „Camp Nou“ stadioną oficialiai persikėlė tik liepos 12 dieną. Šio mėnesio pradžioje jo išpirkos suma ženkliai krito – už puolėjo įsigijimą Barselonos komanda Madrido klubui jau sumokėjo tik 120 milijonų eurų.

Net 80 milijonų tokiu būdu sutaupusiems katalonams grėsė griežta nuobauda: Ispanijos Karališkoji Futbolo Federacija svarstė galimybę priversti komandą sužaisti vienerias „La Liga“ namų rungtynes už uždarų durų.

Visgi galutinis futbolo valdžios sprendimas turėjo sukelti juoką Barselonos sirgaliams ir gerokai įsiutinti „Atletico“ palaikančius gerbėjus – Katalonijos futbolo gigantai federacijai už pažeidimus turės sumokėti 300 eurų. Palyginimui, Lietuvos ir Portugalijos rinktinės taprusavio rungtynių metu Vilniuje į stadioną įbėgusiam gerbėjui gresia 15-20 tūkst. eurų bauda.

Į Katalonijos sostinę atvykęs Griezmannas netruko prisitaikyti prie komandos žaidimo stiliaus ir per pirmąsias vietinėse pirmenybėse sužaistas rungtynes jau spėjo pasižymėti trimis įvarčiais.

Artimiausias rugntynes Ernesto Valverdes auklėtiniai žais šeštadienį, kai jų laukia išvyka į „Getafe“ klubo tvirtovę, o jau trečiadienį „Barca“ Čempionų lygos rungtynėse egzaminuos Milano „Internazionale“ futbolininkus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)