Pagrindinis dvikovos laikas baigėsi lygiosiomis 1:1. Šeimininkus į priekį 68-ą min. buvo išvedęs 17-metis Masonas Greenwoodas, bet pusiausvyrą po 8 min. atkūrė 16-metis Luke'as Mathesonas.

Stoję prie 11 m žymos visi penki „Manchester United“ žaidėjai smūgiavo tiksliai, o baudinių seriją „raudonieji velniai“ laimėjo 5:3.

Kitose rungtynėse „Liverpool“ kur kas greičiau išsprendė reikalus 2:0 įveikdami kitą trečios lygos atstovą „Milton Keynes Dons“. Įvarčius pelnė Jamesas Milneris ir Ki-Jana Hoeveris.

Dar galingiau pasirodė Londono „Chelsea“ komanda, 7:1 sutriuškinusi ketvirto diviziono „Grimsby Town“ ekipą. Dukart pasižymėjo Mitchy Batshuayi, po vieną taiklų smūgį pridėjo Rossas Barkley, Pedro, Kurtas Zouma, Reecas Jamesas ir Callumas Hudsonas-Odoi.

Ketvirtame etape „Chelsea“ susitiks su „Manchester United“, o „Liverpool“ burtai suvedė su kitu „Premier“ lygos sunkiasvoriu Londono „Arsenal“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją