Be Kyliano Mbappe, Edinsono Cavani ir Neymaro žaidę paryžiečiai tvirtai kontroliavo įvykius aikštėje, kurioje visu ryškumu spindėjo Angelio Di Maria žvaigždė. Argentinietis pelnė du įvarčius pirmame kėlinyje, o paskutinį tašką baigiantis rungtynėms padėjo Thomasas Meunier.

Vasarą 300 mln. eurų į naujokus investavusio „Real“ kontržaidimą – tiksliau, jo stygių – geriausiai atspindi statistika: per 90 minučių Madrido ekipa nė karto nepataikė į vartų plotą ir kėlė vos vieną kampinį.

Tai buvo skaudžiausia nesėkmė prestižinėje žemyno lygoje treniruojant Z. Zidane'ui, o nė vieno smūgio į vartų stačiakampį „Real“ neatliko pirmąsyk nuo 2003-2004 metų sezono, kai pradėta rinkti tokia statistika.

„Nėra apie ką kalbėti. PSG pranoko mus visuose žaidimo komponentuose. Mano žaidėjai nepagavo tinkamo ritmo, ir jie mus tiesiog prarijo“, – komentavo 2016-2018 metais tris kartus iš eilės „Real“ į Čempionų lygos sostą pasodinęs Z. Zidane'as.

Tuo metu solidus jo tautiečių ekipos pasirodymas turėtų atgaivinti niekaip nerealizuojamas ambicijas – Paryžiaus turtuoliams Čempionų lygos atkrintamosios varžybos pastaraisiais metais yra kaip užkeiktos.

Tiesa, PSG strategas Thomasas Tuchelis vos prasidėjus spaudos konferencijai po rungtynių pasistengė užbėgti už akių pernelyg toli siekiančioms kalboms.

„Jeigu kas nors manęs paklaus, ar laimėsime Čempionų lygą, išeisiu iš spaudos konferencijos. Tiesiog atsistosiu ir išeisiu“, – juokais įspėjo žurnalistus vokietis.

Surimtėjęs treneris pakomentavo jautriausią su klubu susijusią temą – Neymaro ateitį.

Brazilas vasarą veržte veržėsi išvykti, tačiau panašu, kad artimiausiu metu to padaryti jam nepavyks.

PSG aistruolių akimis Neymaras iš didvyrio virto niekšu, ir Th. Tuchelis neneigia, kad krašto puolėjas degė noru palikti komandą. Tačiau 46-erių specialistas tvirtina nepaisant visko matantis Neymarą savo schemose.

„Suprantu sirgalių pyktį, suprasiu ir tai, jei jie niekada jam neatleis. Tačiau tarp manęs, kaip trenerio, ir jo, kaip žaidėjo, niekada nebuvo jokių problemų. Todėl man nėra sudėtinga leisti jį į aikštę – treniruotėse Neymaras visada dirbo profesionaliai“, – kalbėjo Th. Tuchelis.

Kitose A grupės rungtynėse trečiadienį „Brugge“ (Belgija) ir Stambulo „Galatasaray“ (Turkija) išsiskyrė be įvarčių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)