Duodamas interviu Piersui Morganui portugalas C. Ronaldo visiškai nesitikėjo, kaip pakryps pokalbis ir kokias emocijas iššauks nematytas vaizdo įrašas su jo tėvu.

Penkiskart geriausiam planetos futbolininkui buvo parodyta ištrauka, kur jo tėvas Jose Dinis Aveiro kalba apie C. Ronaldo stovėdamas prie namų durų. Norvegų televizijos interviu buvo darytas 2003 metais, o po metų Cristiano tėvas mirė nuo alkoholizmo pasekmių.

Kai C. Ronaldo išgirdo įraše tėvą sakant, kaip jis didžiuojasi savo sūnumi, futbolininkas pravirko.

„Niekuomet nemačiau šio video. Neįtikėtina“, – ištarė C. Ronaldo.

„Girdėti savo tėvą kalbant, kaip jis didžiuojasi savo sūnumi, jums reiškia labai daug“, – kalbėjo P. Morganas. C. Ronaldo atsakė: „Taip, daug. Galvojau, kad šis interviu bus linksmas, nesitikėjau, kad verksiu.“

Futbolininkas toliau stebėjosi: „Niekuomet nemačiau šių vaizdų. Nežinau, iš kur jūs... Turiu gauti šį įrašą, kad parodyčiau šeimai. Išties visiškai nepažinojau savo tėvo. Jis buvo alkoholikas. Niekuomet nekalbėjau su juo, nebuvo normalaus pokalbio. Tai tikrai sunku.“

Tuomet C. Ronaldo paaiškino, kad jam labai liūdna, kad tėvas niekuomet neišvydo jo futbolo olimpe.

„Jis niekuomet nepamatė, kiek pasiekėte“, – pakomentavo žurnalistas P. Morganas.

Kai J. Dinis Aveiro mirė būdamas 52 metų, pats C. Ronaldo tuomet buvo vos 20-ies. Gražiausių ir įspūdingiausių sūnaus karjeros momentų jis neišvydo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)