Su 8 taškais 7-ąją vietą Anglijos „Premier“ lygoje užimantys Unai Emery auklėtiniai svečiuose turėjo dviejų įvarčių pranašumą, tačiau mačą su „Watford“ pabaigė lygiosiomis 2:2.

Pirmajame kėlinyje Londono ekipą į priekį išvedė du tikslūs Pierre'o-Emericko Aubameyango smūgiai, tačiau antrojo kėlinio pradžioje svečių turėta persvara pradėjo tirpti.

Itin šiurkščiai suklydęs Sokratis Papastathopoulos savo baudos aikštelėje atidavė kamuolį Tomui Cleverley, o tokia graiko dovanėle pasinaudojęs saugas sušvelnino atsilikimą 1:2.

Po pelnyto įvarčio „Watford“ perėmė iniciatyvą, o tai vaisių davė 79-ąją minutę, kai kitas „Arsenal“ gynėjas Davidas Luizas neapdairiai prasižengė ties baudos aikštelės linija ir padovanojo varžovams 11 m. baudinį.

Rezultatą išlygino Roberto Pereyra, o per likusį laiką šeimininkai dar kelis kartus pamėgino ir išplėšti pergalę, tačiau „kanonierius“ gelbėjo vartininkas Berndas Leno.

„Watford“ kamuolį kontroliavo 53 proc. laiko bei atliko net 31 smūgį (10 į vartų plotą), kuomet „Arsenal“ – tik 7 smūgius (4 į vartų plotą).

Įniršę „Arsenal“ sirgaliai po rungtynių socialiniuose tinkluose dalinosi jų klubą pašiepiančiomis žinutėmis bei paveikslėliais. Daugiausiai strėlių teko komandos gynybai.

„Mirtis, mokesčiai, „Arsenal“ atiduodami 11 m. baudiniai“, – buvo vardinami neišvengiami dalykai.

„Kartais tiesiog nekenčiu būti „Arsenal“ fanu“, – pridūrė kita komandos sirgalių paskyra „Twitter“ tinkle.

Kitose sekmadienio rungtynėse „Bournemouth“ 3:1 nugalėjo Liverpulio „Everton“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)