Per pirmąsias ketverias sezono rungtynes tik 3 taškus iškovoję stadiono šeimininkai į priekį išsiveržė jau 18-ą minutę, kai po kampinio kamuolį galva į vartus pasiuntė Škotijos rinktinės gynėjas Kenny McLeanas.

Svečiams iš Mančesterio perėmus kamuolio kontrole paremtą iniciatyvą į savo rankas „Norwich City“ sugebėjo surengti kontrataką ir netikėtai padvigubinti savo persvarą. Nesavanaudiškai sužaidęs Suomijos rinktinės puolėjas Teemu Pukki atmetė kamuolį saugui Toddui Cantwellui, šaltakraujiškai nukreipusiam kamuolį į tuščius vartus.

Prieš pat pirmojo kėlinio pabaigą rezultatą sušvelnino rezultatyviausias visų laikų „Manchester City“ žaidėjas „Premier“ lygoje Sergio Aguero. Argentinietis pasižymėjo galva po iš kairiojo krašto Bernardo Silvos atlikto perdavimo.

Nors svečiai pradėjo antrąjį kėlinį spausdami varžovų vartus, sužaidus vos penkias minutes „Carrow Road“ stadiono tribūnomis nuvilnijo dar viena džiaugsmo banga. Kamuolį iš neatsargiai sužaidusių „Manchester City“ gynėjų ties baudos aikštelės prieigomis perėmė Emiliano Buondia, o po jo perdavimo pasižymėjo jau šeštą šio sezono įvartį pelnęs suomis Pukki.

Čempionai spaudė varžovus iki pat rungtynių pabaigos ir 88-ą minutę atgaivino savo sirgalių viltis – smūgiu iš už baudos aikštelės ribų Timą Krulį nuginklavo Rodri. Visgi per likusį laiką Pepo Guardiolos auklėtiniai rezultato išlyginti nebesugebėjo.

„Manchester City“ klubui tai buvo pirmasis pralaimėjimas „Premier“ lygoje nuo pat šių metų sausio mėnesio.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)