C grupėje žaidžianti Šilalės komanda debiutavo tokio rango turnyre ir debiutas neprisvilo. Atėnų „Magkoufana“ ekipą jiems pavyko nugalėti rezultatu 4:2.

Pirmajame kėlinyje abi komandos apsikeitė greitais įvarčiais, o FK „Šilalės“ gretose pasižymėjo Laurynas Danielius. Taip pirmasis kėlinys ir pasibaigė – rezultatu 1:1.

Antrajame kėlinyje „Šilalė-Prolain“ savo persvarą jau įrodė ir po trijų žaibiškų atakų jau pirmavo 4:1. Du kartus pasižymėjo puolėjas Vytas Kurmis, o kartą – Vytautas Žukauskas, kuriam asistavo tas pats V. Kurmis.

Graikijos ekipa rungtynių pabaigoje dar pelnė vieną įvartį, tačiau tai nesutrukdė FK „Šilalei“ iškovoti pirmosios pergalės.

Rytoj Šilalės ekipa užbaigs grupių etapą ir sužais likusias dvi rungtynes. Pirmosios prasidės 11 valandą Lietuvos laiku prieš Kapelos „Ekosen“ (Slovėnija), o antrosios – 16 valandą prieš Budapešto „National Iron Team“ (Vengrija).

Priminsime, kad Socca Čempionų lygoje iš viso varžosi 24 komandos iš 16 skirtingų Europos valstybių.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)