Rungtynių pabaigoje „Liverpool“ turėjo puikią progą įmušti ketvirtąjį įvartį, tačiau klubo žvaigždė Mohamedas Salah po prasiveržimo į baudos aikštelę pasirinko ne atlikti perdavimą atsidengusiam S. Mane, bet mėginti smūgiuoti pats.

Egiptiečio smūgis pataikė į prieš jį buvusį gynėją, o kamuolio nesulaukęs S. Mane įsiuto. Jurgenas Kloppas netrukus pasodino senegalietį ant suolo, tačiau puolėjas ir toliau akivaizdžiai demonstravo savo įtūžį – nuraminti jį turėjo bendraklubiai Roberto Firmino ir Joe Gomezas.


Po rungtynių S. Mane ir M. Salah nežiūrėjo vienas kitam į akis, o treneris J. Kloppas pripažino, jog senegalietis buvo įskaudintas: „Sadio yra emocionalus vyrukas. Jis labai nusivylė dėl tos situacijos. Viskas gerai, visi mes žmonės ir kartais tokie būname.“

Tiesa, strategas patikino, kad šių dviejų futbolininkų santykiai yra geri.


UEFA Čempionų lygos laimėtojai „Liverpool“ su 12 taškų pirmauja „Premier“ lygoje ir tęsia puikią dar praėjusio sezono viduryje pradėtą atkarpą.

Kalendoriniais 2019 metais S. Mane su 21 įvarčiu yra rezultatyviausias Mersisaido klubo žaidėjas. M. Salah savo sąskaitoje turi 14, o Roberto Firmino – 8 tikslius smūgius.


Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)