Jurgeno Kloppo auklėtiniai šeštadienį išvykoje 3:0 susitvarkė su „Burnley“ futbolininkais, kuriems tai buvo antrasis sezono pralaimėjimas.

Pirmasis įvartis 33-ąją minutę krito kurioziškai, bet įspūdingai – Trentas Alexanderis-Arnoldas bandė perduoti kamuolį į baudos aikštelę, tačiau kamuolys kabino gynėjo kūną ir aukšta trajektorija įskriejo į vartus.

Netrukus įvartį greitoje atakoje pridėjo ir Sadio Mane, o 80-ąją minutę tašką padėjo Roberto Firmino.

Treneris J. Kloppas po rungtynių buvo nusivylęs, jog pirmasis įvartis nebuvo įskaitytas T. Alexanderiui-Arnoldui.

Kitose šeštadienio rungtynėse Londono „Chelsea“ pirmavo 2:0, bet ir vėl nesugebėjo laimėti – su „Sheffield United“ sužaista lygiosiomis 2:2.

„Aristokratai“ pirmavo po dviejų Tammy Abrahamo įvarčių pirmajame kėlinyje, tačiau po pertraukos pasižymėjo Callumas Robinsonas, o 89-ąją minutę Kourtas Zouma įsimušė į savus vartus.

Kaip ir „Manchester United“, Franko Lampardo auklėtiniai per keturis turus surinko tik 5 taškus.

Antroje lygos vietoje su 10 taškų įsitvirtino „Manchester City“ ekipa, kuri namie 4:0 patiesė „Brighton“. Du įvarčius pelnė Sergio Aguero, po vieną – Kevinas De Bruyne ir Bernardo Silva.

Kitose rungtynėse „West Ham“ 2:0 įveikė „Norwich“, „Newcastle“ 1:1 išsiskyrė su „Watford“, „Crystal Palace“ 1:0 palaužė „Aston Villa“, o „Leicester“ 3:1 nukovė „Bournemouth“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)