L. Enrique socialinio tinklo „Twitter“ paskyroje informavo apie Xanos mirtį ir dėkojo ligoninės personalui už intensyvių penkių mėnesių rūpestį.

„Mes labai tavęs pasiilgsime ir prisiminsime tave kiekvieną mūsų gyvenimo dieną tikėdami, kad ateityje susitiksime vėl, – rašo futbolo treneris. – Būsi mūsų žvaigžde, kuri švies mūsų šeimai.“

L. Enrique birželį pasitraukė iš Ispanijos vyriausiojo trenerio pareigų, kad galėtų būti su savo šeima. Jis dėkojo visiems, linkėjusiems sveikatos, tačiau prašė supratimo ir diskretiškumo dėl dukros ligos.

Ispanijos futbolo federacija paviešino užuojautą dėl „mažosios Xanos netekties“: „Siunčiame savo užuojautą šeimai ir draugams, prisidedame prie šio netekties skausmo.“

Užuojautą buvusiam treneriui nusiuntė ir „Barcelonos“ žvaigždė Lionelis Messi: „Mes esame su tavimi , siunčiame visą pasaulio stiprybę.“

Ispanijos rinktinės ir „Manchester United“ vartininkas Davidas de Gea sakė, kad jam „trūksta žodžių“.

Teniso žvaigždė Rafaelis Nadalis taip pat prisidėjo prie visų, siunčiančių užuojautos žodžius. Tenisininko dėdė Miguelis Angelis Nadalis yra buvęs „Barcelonos“ žaidėjas ir buvęs L. Enrique komandos draugas.

L. Enrique kaip žaidėjas atstovavo Ispanijos rinktinei 62 rungtynėse. Jis taip pat laimėjo tris Ispanijos lygos titulus – kartą su Madrido „Real“ ir dukart – su „Barcelona“.

Vėliau sėkmingai susiklostė ir jo trenerio karjera – su „Barcelona“ laimėjo Čempionų lygą, du Ispanijos čempionų titulus ir tris „Copa del Rey“ trofėjus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)