A grupėje varžysis du itin pajėgūs klubai Madrido „Real“ ir Paryžiaus „Saint Germain“, o kartu su jais kovos ir „Brugge“ bei Stambulo „Galatasaray“. Būrys pajėgių komandų pateko ir į F grupę – ten burtai suvedė „Barcelona“, Dortmundo „Borussia“, Milano „Inter“ ir Prahos „Slavia“ klubus.

Čempionų titulą ginsiantys „Liverpool“ futbolininkai antrus metus iš eilės žais vienoje grupėje su „Napoli“, o be italų iššūkį E grupėje jiems mes „Salzburg“ bei „Genk“. D grupėje kovos Turino „Juventus“, Madrido „Atletico“, Leverkuzeno „Bayer“ ir Maskvos „Lokomotiv“, o H grupėje favoritams Londono „Chelsea“ mėgins įkąsti Amsterdamo „Ajax“, „Valencia“ ir „Lille“.

Burtų ceremonijos metu apdovanojami ir geriausi praėjusio sezono futbolininkai – įteikti prizai geriausiam sezono vartininkui Alissonui Beckeriui, gynėjui Virgilui van Dijkui, saugui Frenkie de Jongui ir puolėjui Lioneliui Messi.

Vakarą vainikavo geriausio futbolininko Europoje apdovanojimas, kurį gauti pretendavo Cristiano Ronaldo, Lionelis Messi ir Virgilas van Dijkas. Metų žaidėju pripažintas buvo „Liverpool“ gynėjas V. van Dijkas.


Visos grupės:

A grupė

1. PSG
2. „Real Madrid“
3. „Club Brugge“
4. „Galatasaray“

B grupė

1. „Bayern“
2. „Tottenham“
3. „Olympiakos“
4. „Crvena zvezda“

C grupė

1. „Manchester City“
2. „Šachtar“
3. „Dinamo Zagreb“
4. „Atalanta“

D grupė

1. „Juventus“
2. „Atletico“
3. „Bayer Leverkusen“
4. „Lokomotiv“

E grupė

1. „Liverpool“
2. „Napoli“
3. „Salzburg“
4. „Genk“

F grupė

1. „Barcelona“
2. „Borussia“
3. „Inter“
4. „Slavia“

G grupė

1. „Zenit“
2. „Benfica“
3. „Lyon“
4. „Leipzig“

H grupė

1. „Chelsea“
2. „Ajax“
3. „Valencia“
4. „Lille“

UEFA Čempionų lygos taurė
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)