Pirmasis mačas Marijampolėje baigėsi be įvarčių, tad „Sūduvai“ pakaktų ir rezultatyvių lygiųjų, taip pat Lietuvos klubą tenkintų bet kokia pergalė.

Jei pagrindinis laikas baigsis be įvarčių, bus žaidžiamas pratęsimas, jei ir per jį komandos nepasižymėtų, nugalėtoją lemtų 11 m baudiniai.

Gera žinia ta, kad su komanda treniravosi pirmą mačą dėl nedidelės traumos praleidęs Paulius Golubickas, kuris tikėtina, galės šį vakarą padėti komandai.

„Stadionas geras, veja taip pat gera. Laukia tikra futbolo atmosfera, ketvirtadienį bus malonu žaisti. Tikimės, kad mums tai išeis į gerą.

Treneriai yra sudėlioję planą, nemanau, kad mūsų žaidimo stilius labai kažkuo keisis, žaisime nuo gynybos, sieksime varžovus nubausti po greitų išpuolių“, – trečiadienį po treniruotės kalbėjo „Sūduvos“ puolėjas Robertas Vėževičius.

Poros nugalėtojas tarptautines kovas tęs Europos lygos grupių etape. Trečius metus iš eilės Europos lygos atrankos paskutinį etapą pasiekusi „Sūduva“ būtų pirmasis Lietuvos klubas, pasiekęs grupių etapą.

Mačas Budapešte prasidės 21 val. (Lietuvos laiku).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (44)