Pirmąsias ketvirtojo atrankos etapo rungtynes Klužo ekipa namie Čekijos čempionams pralaimėjo 0:1.

Penkiose iš šešių porų lieka didelė intriga, kurios komandos pateks į kitą turnyro etapą. Trondheimo „Rosenborg“ (Norvegija) antradienį namie susitiks su Zagrebo „Dinamo“ (Kroatija). Pastaroji komanda buvo stipresnė pirmajame mače 2:0.

Belgrado „Crvena Zvezda“ (Serbija) savo žiūrovų akivaizdoje šiandien priims Berno „Young Boys“ (Šveicarija). Pirmoji akistata baigėsi 2:2. Rytoj Amsterdamo „Ajax“ (Nyderlandai) savo aikštėje kovos su Nikosijos APOEL (Kipras). Pirmosiose rungtynėse užfiksuotos lygiosios 0:0.

„Brugge“ (Belgija) aiškinsis santykius su Linco LASK (Austrija). Dvikova Austrijoje baigėsi 1:0 Belgijos klubo naudai. „Krasnodar“ (Rusija) futbolininkams reikia stebuklo. Jie svečiuose Pirėjo „Olympacos“ (Graikija) komandai nusileido net 0:4.

Į Čempionų lygos grupių varžybas nepatekusios ekipos toliau varžysis UEFA Europos lygoje. Čempionų lygoje 32 ekipos bus suskirstytos į 8 grupes. Burtai – rugpjūčio 29-ąją.

Vaizdo transliacijų internetu platforma tvplaypremium.lt, „TVPlay Sports“ ir „TVPlay Sports+“ kanalai antradienį ir trečiadienį iš viso parodys ketverias lemiamo atrankos turo rungtynes.

Transliacijų tvarkaraštis:

rugpjūčio 27 d.

21.50 val. „Rosenborg“ – Zagrebo „Dinamo“ (tvplaypremium.lt, „TVPlay Sports“),

21.50 val. „Crvena Zvezda“ – „Young Boys“ (tvplaypremium.lt, „TVPlay Sports+“);

rugpjūčio 28 d.

21.50 val. „Ajax“ – APOEL (tvplaypremium.lt, „TVPlay Sports“),

21.50 val. „Slavia“ – Klužo CFR (tvplaypremium.lt, „TVPlay Sports+“).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)