Nors buvo tikimasi, kad L. Messi jau galės žaisti prieš Sevilijos „Betis“, jo sugrįžimas galiausiai buvo atidėtas dar savaitei – iki trečiojo „La Liga“ turo akistatos su „Osasuna“. 32-ejų futbolininkas sekmadienį kartu su kita traumuota „Barcelonos“ žvaigžde Luisu Suarezu rungtynes stebėjo „Camp Nou“ tribūnose.

Po sensacingo pralaimėjimo pirmajame ture atsitiesę šeimininkai iškovojo užtikrintą pergalę 5:2, tačiau jie įvartį vėl praleido pirmieji. Tuo metu L. Messi turėjo sudrausminti savo trejų metų sūnų Mateo, kuris ėmė švęsti taiklų „Betis“ puolėjo Nabilo Fekiro smūgį.

Šypsodamasis griežtesnį žodį jaunajam Messi tarė ir L. Suarezas, rungtynes taip pat stebėjęs kartu su savo vaiku.

L. Messi anksčiau žiniasklaidai yra atskleidęs, kad jaunasis Mateo nepalaiko „Barcelona“ ekipos, nes nori paerzinti savo tėtį. Argentiniečio sūnus save vadina Madrido „Real“ ir „Liverpool“ komandų gerbėju.

Rungtynėse prieš svečius iš Sevilijos katalonai atsitiesė po dviejų tikslių naujoko Antoine'o Griezmanno smūgių. Įvarčių sąskaitą Barselonoje atsidaręs prancūzas antrąjį įvartį atšventė išmesdamas į orą konfeti, o vėliau žiniasklaidai teigė, kad tokį įvartį įmušti jį įkvėpė būtent L. Messi.

A. Griezmannas pasiuntė kamuolį į tolimąjį vartų kampą beveik iš pačio baudos aikštelės kampo. Tokiu stiliumi ne kartą yra pasižymėjęs ir L. Messi, kurį rungtynių operatoriai po prancūzo įvarčio užfiksavo plačiai besišypsantį.

„Mačiau, kaip treniruotėse tai daro Leo ir norėjau jį nukopijuoti. Kalbant apie šventimą, man patiko tai, ką NBA darė LeBronas Jamesas, todėl kopijavau ir jį“, – po rungtynių šypsojosi A. Griezmannas.

Sekmadienio vakaras ypatingas buvo iš Bisau Gvinėjos kilusiam puolėjui Ansu Fati. 78-ąją minutę Carlesą Perezą pakeitęs šešiolikmetis tapo jauniausiu „La Liga“ rungtynėse žaidusiu „Barcelona“ futbolininku nuo 1941 metų.

Antru jauniausiu visų laikų komandos žaidėju tapusį jaunuolį po mačo suskubo pasveikinti tas pats L. Messi. „Barcelonos“ žvaigždė besidžiaugiantį šešiolikmetį tvirtai apkabino, o šios emocingos akimirkos nuotraukos pradėjo plisti socialiniuose tinkluose.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją