Ernesto Valverde treniruojama „Barcelona“ savo žiūrovų akivaizdoje 5:2 sutalžė Sevilijos „Betis“ vienuolikę.

Pirmasis 15-ąją minutę pasižymėjo svečių naujokas Nabilas Fekiras, bet 41-ąją minutę rezultatą išlygino savo pirmąjį įvartį Barselonoje pelnęs naujasis katalonų puolėjas Antoine'as Griezmannas.


Iškart po pertraukos A. Griezmannas nuginklavo varžovų vartininką dar kartą ir atšventė tai išmesdamas į orą konfeti , o vėliau po įvartį įmušė ir Carlesas Perezas, Jordi Alba ir Arturo Vidalis.

Pastarasis mušė po puikiai „Nou Camp“ stadione debiutavusio A. Griezmanno rezultatyvaus perdavimo.

Sevilijos ekipa 79-ąją minutę dar sušvelnino atsilikimą, kai pasižymėjo Lorenas.

„Barcelona“ verčiasi be traumuotų Lionelio Messi, Luiso Suarezo ir Ousmane'o Dembele.

Kitose sekmadienio „La Liga“ rungtynėse Madrido „Atletico“ 1:0 palaužė „Leganes“, „Real Sociedad“ tokiu pačiu rezultatu pranoko „Mallorca“ klubą, o „Alaves“ ir „Espanyol“ išsiskyrė taikiai 0:0.

Tuo metu Prancūzijos „Ligue 1“ pirmenybėse į pergalių kelią grįžusi PSG ekipa namuose 4:0 susitvarkė su „Toulouse“ pasipriešinimu.

Visi įvarčiai krito antrajame kėlinyje – du įmušė po keitimo aikštėje pasirodęs Ericas-Maximas Choupo-Motingas, vieną pridėjo Marquinhosas, o vieną į savus vartus įsimušė patys svečiai.

Be to, 69-ąją minutę Angelis Di Maria nerealizavo 11 metrų baudinio.

Lengvą paryžiečių pergalę apkartino traumos. Jau pirmajame kėlinyje Thomasas Tuchelis išnaudojo du keitimus, kai tęsti rungtynių nebegalėjo susižeidę Edisonas Cavani bei Abdou Diallo.

Negana to, sužaidus kiek daugiau nei valandą traumą patyrė ir didžiausia PSG žvaigždė Kylianas Mbappe, taip pat nebegalėjęs tęsti rungtynių.

20-metis supertalentas susižeidė šlaunį.


Traumų viruso užkluptai Paryžiaus komandai šiuo metu taip pat negali padėti Neymaras, Julianas Draxleris, Anderis Herrera ir Layvinas Kurzawa.

Kitose sekmadienio „Ligue 1“ rungtynėse „Rennes“ 2:0 įveikė „Strasbourg“, o „Monaco“ 2:2 sužaidė su „Nimes“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)