„Manchester City“ kontroliavo kamuolį net 75 proc. rungtynių laiko, tačiau įspūdingo grožio įvarčiui šeimininkams užteko ir 25 proc.

Šį mėnesį iš „Liverpool“ į „Bournemouth“ nuomos pagrindais atvykęs H. Wilsonas nuginklavo „Manchester City“ vartininką Edersoną puikiu baudos smūgiu ir prieš rungtynių pertrauką sušvelnindamas rezultatą 1:2 sugrąžino intrigą.


Vis dėlto pirmajame kėlinyje Sergio Aguero ir Raheemo Sterlino įvarčių dėka į priekį išsiveržę Pepo Guardiolos auklėtiniai nesutriko bei po pertraukos pabaigė savo darbą. 64-ąją minutę S. Aguero pelnytas antrasis įvartis nulėmė pergalę 3:1.

Čempionų titulą ginantys Pepo Guardiolos auklėtiniai iškovojo antrąją pergalę, o „Bournemouth“ patyrė pirmąjį pralaimėjimą.

Harry Wilsonas

Įspūdingu įvarčiu pasižymėjusiam 22-ejų H. Wilsonui tai buvo antrasis mačas „Premier“ lygoje ir antrasis įvartis. Prieš savaitę jis mušė ir debiutiniame mače prieš Birmingamo „Aston Villa“.

„Liverpool“ akademijoje užaugęs ir šiam klubui priklausantis valas pagrindinės „raudonųjų“ komandos gretose yra žaidęs tik kartą 2017-aisiais. Pastaruosius tris sezonus jis yra skolinamas kitiems klubams.

Kitose sekmadienio rungtynėse sensacingą pralaimėjimą patyrė Londono „Tottenham“ futbolininkai, kurie namie 0:1 nusileido „Newcastle“ vienuolikei.

Vienintelį įvartį 27-ąją minutę pelnė Joelintonas.

Tuo metu „Wolverhampton“ ir „Burnley“ išsiskyrė taikiai 1:1.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)