Šalies vadovas rungtynių pertraukos metu mielai fotografavosi su marijampoliečiais ir po pirmo kėlinio šmaikščiai pasidalino savo įžvalgomis apie mačą.

„Aš manau, kad antrame kėlinyje bus geriau. Jie žais į kitą pusę, kur mes sėdime, kairėje, žaidėjai norės parodyti geresnį žaidimą. Šiaip viskas neblogai, gynyboje viskas gerai, stipriai „sustovėjo“. Norėtųsi geresnės kamuolio kontrolės, nesiseka ilgiau palaikyti kamuolio ir vyrai vargsta gynyboje. Tikiuosi, antrame kėlinyje viskas apsivers ir bus gerai“, – kalbėjo G. Nausėda.

G. Nausėda į futbolo mačą atvažiavo tiesiai iš Prezidento Valdo Adamkaus tarptautinės konferencijos

„Spėjau pabūti ir pas Prezidentą Adamkų, pasakiau kalbą, tada sėdau į mašiną ir atvažiavome čia. Šiaip futbolą mėgstu, nepaisant to, kad teko būti išrinktam, gyvenimo būdo nesiruošiu keisti, kai tik galėsiu stengiuosi dalyvauti. Šiandien ypatinga diena, yra galimybė Lietuvos futbolui išeiti ten, kur dar nėra buvę. Vengrai stiprūs, profesionalus, turi priekyje gerus žaidėjus, bet reikia tikėti. Sūduva!“, – skandavo išrinktasis Prezidentas.

Jo ekscelencija sulaukė klausimo ir apie situaciją Lietuvos futbole. G. Nausėda įsitikinęs, kad meilė futbolui dar rusena lietuvių širdyje.

„Aš manau, kad reikia vieno kito sėkmės atvejo kad futbolas Lietuvoje atgimtų. Pas mus meilė futbolui yra giliai užslėpta, nemažai nusivylimų buvo su mūsų nacionaline rinktine. Nepaisant to, jei tik galėsiu, eisiu į rinktinės rungtynes, kai žais su Portugalija. Tai mano mėgstamiausia komanda, tad bus vienintelis atvejis gyvenime, kuomet sirgsiu ne už portugalus“, – kalbėjo G. Nausėda.

Prezidentas į rungtynes atvyko pasipuošęs Lietuvos atributika, šalies vadovas pažadėjo, kad jei „Sūduvai“ pavyks laimėti šias rungtynes, jis įsigis ir šios komandos marškinėlius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (104)