Techniškesni ir aukštesni gruzinai pasinaudojo lietuvių gynėjų klaidomis bei nevengė smūgių iš tolimų distancijų.

Sakartvelo rinktinė sėkmingiausiai pasirodė šiame UEFA „Developent“ turnyre, prieš tai įveikusi Moldovos bendraamžius rezultatu 4:0 bei Bosnijos ir Hercegovijos – 3:0. Dariaus Žindulio treniruojami lietuviai turnyre 0:2 pralaimėjo bosniams ir 2:1 nugalėjo moldavus.

Lietuvos jaunučių (iki 15 metų) merginų rinktinė sužaidė pirmąsias Baltijos taurės turnyro rungtynes su bendraamžėmis iš Farerų. Iecavos (Latvija) stadione vykusi dvikova pasibaigė rezultatu 2:2.

Viltė Švarcaitė jau 2-ąją susitikimo minutę išvedė lietuvaites į priekį. Visgi farerietės rungtynių viduryje persvėrė rezultatą ir mūsiškėms teko vytis varžoves. 68-ąją minutę Rusnė Šešplaukytė efektingu smūgiu atstatė pusiausvyrą.

Penktadienį Ingridos Siliūnienės auklėtinės sieks Jelgavos miesto stadione įveikti turnyro šeimininkes latves. Latvijos rinktinė kiek netikėtai 0:6 pralaimėjo Estijos atstovėms.

„Esu patenkinta rungtynių rezultatu ir įvarčiais, bet ne pačiu žaidimu. Daugumai merginų šiandien buvo pirmos tarptautinės rungtynės ir, manau, kad jaudulys joms kiek pakišo koją dvikovos pradžioje. Pirmasis įvartis suteikė drąsos, bet paskiau farerietės perėmė iniciatyvą. Nors varžovės turėjo daugiau progų, puikiai sužaidė vartininkė Martyna. Rusnės įvartis po baudos smūgio buvo tikrai geras“, – po rungtynių pakomentavo rinktinės trenerė I. Siliūnienė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)