Kaip ten bebūtų, buvęs „Real“ veidas su „Barcelonos“ klubo simboliu niekada kartu neturėjo jokios bendros veiklos už futbolo aikštės ribų.

„Aš tikrai žaviuosi jo karjera, iš jo pusės žinau, kad Lionelis liko nusivylęs, kai aš palikau Ispaniją, nes tai buvo lygių varžovų priešprieša, kurią jis vertino“, – apie L. Messi Portugalijos žiniasklaidai kalbėjo C. Ronaldo.

„Ta konkurencija – išties gera, bet ne unikali. Michaelis Jordanas turėjo varžovų krepšinyje, Ayrtonas Senna ir Alainas Prostas konkuravo F-1. Visų jų bendras bruožas tas, kad tai buvo sveika varžovų konkurencija“, – kalbėjo C. Ronaldo.

Abi futbolo ikonos yra laimėjusios po penkis kartus „Ballon d’Or“ apdovanojimą.

„Neabejoju, kad Messi mane padarė geresniu žaidėju ir atvirkščiai. Kai laimiu kurį nors trofėjų, turėtų jį suerzinti, kai kažką laimi jis, tai užgauna mano ambicijas.

Mus sieja puikūs profesiniai ryšiai, nes mes kartu 15 metų dalinamės tais pačiais momentais.

Niekada kartu nevakarieniavau su Messi, bet nematau priežasčių, kodėl to negalėtume padaryti ateityje“, – svarstė portugalas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)