Dvikovos pradžioje aikštės šeimininkai nemaloniai nustebino svečius, kai jau 7-ą minutę pelnė įvartį. Po Rogerio Assale reido ir įspūdingo įvarčio „Young Boys“ pirmavo 1:0.

Tačiau jau 18-ą minutę po pakelto kampinio galva kamuolį į varžovų vartų tinklą pasiuntė Milošas Degenekas ir rezultatas tapo lygus – 1:1.

Iš karto po pertraukos „Crvena Zvezda“ futbolininkai pasižymėjo dar kartą. Skersuotą kamuolį koja į aikštės šeimininkų vartus nukreipė Mateo Garcia Ezequielis ir Belgrado ekipa išsiveržė į priekį 2:1.

75-ą min. rungtynių arbitras pasitelkė VAR peržiūros sistemą ir priėmė sprendimą, palankų šveicarų klubui – pražanga baudos aikštelėje ir 11 m baudinys. Šį realizavęs Guillaume Hoarau išlygino rezultatą 2:2.

Kitoje dvikovoje Pirėjo „Olympiakos“ namie net 4:0 sutriuškino „FC Krasnodar“ komandą. Nugalėtojams įvarčius pelnė Miguelis Angelas Guerrero (30 min.), Lazaras Randelovičius (78, 85), Danielis Podence (89).

Paskutinėse trečiadienio rungtynėse Zagrebo „Dinamo“ savo aikštėje 2:0 nugalėjo „Rosenborg“ futbolininkas. Nuo 11 m žymos taiklus buvo Bruno Petkovičius (9), antrą įvartį pelnė Mislavas Orsičius (28).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją