Praėjusią žiemą į gimtąją Maskvą iš Balstogės „Jagiellonia“ (Lenkija) atvykęs 28-erių futbolininkas iš pradžių rungtyniavo „Dinamo“ starto sudėtyje. Praėjusiame sezone jis sužaidė 22 mačus ir pasižymėjo dviem įvarčiais, o jo komanda užėmė 12-ą vietą.

Vasarą „Dinamo“ stiprinosi tokiais žaidėjais kaip iš Dortmundo „Borussia“ (Vokietija) už 20 mln. eurų atvykęs vokietis Maximilianas Philippas ar 5,5 mln. eurų atsiėjęs buvęs Varšuvos „Legia“ (Lenkija) atakų lyderis Sebastianas Szymanski.

Su „Dinamo“ žiniasklaidoje sieta ir Miuncheno „Bayern“ (Vokietija) palikusi Prancūzijos žvaigždė Franckas Ribery, tačiau dabar skelbiama, kad veteranas karjerą turėtų tęsti Florencijos „Fiorentina“ (Italija) gretose.

Dėl išaugusios konkurencijos nukentėjo F. Černychas: nors Rusijos pirmenybėse jau sužaisti šeši turai, Lietuvos futbolininkas į aikštę dar nežengė.

Pavolgyje, greta sienos su Kazachstanu, įsikūrusio Orenburgo komandai F. Černychas turėtų būti paskolintas iki sezono pabaigos. „Orenburg“ kol kas savo sąskaitoje turi vos 2 taškus ir yra absoliutus čempionato autsaideris.

Tiesa, neblizga ir „Dinamo“, pelnęs 5 taškus ir užimantis 13-ą poziciją tarp 16 ekipų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)