Pirmasis „Raudonųjų velnių“ smūgis į vartų plotą baigėsi įvarčiu: 27 min. preciziškai tiksliai ir stipriai virš vartininko kamuolį paleido Anthony Martialis.

Po pertraukos „vilkai“ ryžtingai metėsi į puolimą ir jų pastangos veltui nenuėjo.

Po įžaisto kampinio kamuolio arti baudos aikštelės sulaukė Rubenas Nevesas, saugo iš Portgalijos smūgis nepaliko jokių vilčių vartininkui Davidui De Gea.

Po gerų dešimties minučių svečiai sulaukė auksinės progos vėl išsiveržti į priekį.

66 min. už pražangą prieš Polį Pogbą teisėjas skyrė 11 m baudinį. Prie kamuolio stojo pats baudinį uždirbęs prancūzas, tačiau čia meistriškai sužaidė vartininkas Rui Patricio, atspėjęs kamuolio skriejimo kryptį ir atrėmęs baudinį.

Po nerealizuoto baudinio drąsiau ėmė žaisti aikštės šeimininkai, kurie bandė „Man United“ užklupti greitomis atakomis.

Visgi iki mačo pabaigos nei viena komanda nebepasižymėjo. „Wolverhampton“ tai antrosios lygiosios, o „Man United“ sąskaitoje – 4 taškai.

Rezultatas

„Wolverhampton Wanderers“ 1 – 1 „Manchester United“

27 min. [0:1] Anthony Martialis

55 min. [1:1] Rubenas Nevesas

67 min – Polis Pogba nerealizavo 11 m baudinio

Abi komandos – Europos lygos turnyro dalyvės. „Vilkai“ kovas Europos lygoje pradėjo nuo antrojo atrankos etapo, įveikė Šiaurės Airijos, o vėliau ir Armėnijos atstovus, o lemiamame atkrintamajame etape dėl vietos grupių turnyre susitiks su „Torino“ ekipa.

„Manchester United“ ekipa kovas Europos lygoje pradės iškart nuo grupių etapo.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)