Josepo Guardiolos auklėtiniai namų „Etihad“ stadione tenkinosi tik lygiosiomis 2:2 (2:1) su Londono „Tottenham Hotspur“ komanda ir prarado pirmuosius du taškus.

Šeimininkai du kartus pirmavo po Raheemo Sterlingo (20 min.) ir Sergio Aguero (35 min.) įvarčių, tačiau į juos savo atsakymus pateikė Erikas Lamela (23 min.) ir Lucas Moura (56 min.).

Ir nors per teisėjo pridėtą laiką „Man City“ puolėjui Gabrieliui Jesusui pavyko trečią kartą nukreipti kamuolį į varžovų vartų tinklą, pergalingu galėjęs tapti įvartis po VAR peržiūros buvo anuliuotas dėl žaidimo ranka.

Tuo metu kitas lygos favoritas „Liverpool“ nesuklupo, nepaisant vaikiškos vartininko Adriano klaidos, kainavusios įvartį, – Juergeno Kloppo auklėtiniai svečiuose 2:1 (1:0) įveikė „Southampton“ klubą.

Raudonuosius į priekį išvedė puikią formą demonstruojantys Sadio Mane (45+1 min.) ir Roberto Firmino (71 min.), bet 83 min. prisižaidė UEFA Supertaurės didvyris Adrianas, po kurio nevykusio perdavimo kamuolys atšoko į „Southampton“ puolėjo Danny Ingso kojas ir įriedėjo į vartus.

Po poros minučių tas pats D. Ingsas turėjo gerą progą rezultatą išlyginti, bet jam pritrūko tikslumo ir liverpuliečiai išnešė sveiką kailį.

Kitą savaitgalį „Liverpool“ futbolininkai savo „Anfield“ tvirtovėje, kur nepralaimi jau dvejus su puse metų arba 41 mačą iš eilės, priims tai pat 6 taškus po dviejų turų surinkusį Londono „Arsenal“ kolektyvą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją