Pirmasis sezono įvartis krito jau septintąją rungtynių minutę. Pavojingą reidą kairiuoju atakos kraštu atlikęs belgas Divockas Origi pasiuntė kamuolį į baudos aikštelę, kur jį į savus vartus po nesėkmingo rikošeto nukreipė svečių komandos gynėjas Grantas Hanley.

Po praleisto įvarčio nepasimetę „Norwich FC“ turėjo kelias geras progas išlyginti rezultatą, tačiau vokietis Marco Stiepermannas kartą smūgiavo virš vartų, o kitą jo smūgį atrėmė šeimininkų vartininkas Alissonas.

Nesužaidus nė dvidešimties minučių raudonieji padvigubino savo pranašumą. Po gražaus brazilo Roberto Firmino perdavimo kamuolį į vartų tinklą kaire koja pasiuntė egiptietis Mo Salah.

Savo pergalę šeimininkai įtvirtino dar pirmame kėlinyje, kai 28-ą minutę po kampinio varžovų vartininką Timą Krulį galva nuginklavo vidurio gynėjas iš Olandijos Virgilas Van Dijkas, o likus trims minutėms iki kėlinio pabaigos kamuolį taip pat galva į vartus pasiuntė Origi.

Absoliutų „Liverpool“ dominavimą apkartino vartininko Alissono trauma. Smūgiuodamas kamuolį nuo savųjų vartų brazilas slystelėjo ir buvo priverstas užbaigti savo pasirodymą anksčiau laiko. Nors į aikštę buvo atgabenti neštuvai, vartų sargas paliko stadioną savo jėgomis.

Paguodos įvartį „Norwich FC“ pelnė suomis Teemu Pukki, 64-ąją minutę nuginklavęs traumuotą Alissoną pakeitusį ispaną Adrianą. Artėjant susitikimo pabaigai buvo užfiksuotas istorinis įvykis – nuo atsarginių žaidėjų suolelio pakilęs svečių komandos krašto puolėjas Onelis Hernandezas tapo pirmuoju Kubos futbolininku, pasirodžiusiu Premier lygos rungtynėse.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)