30-metis puolėjas rungtyniauti į Lietuvą grįžta po septynerių metų praleistų įvairiuose užsienio klubuose. Aukštas puolėjas per savo karjerą yra rungtyniavęs Lietuvos, Lenkijos, Rumunijos, Kazachstano, Belgijos, Škotijos ir Suomijos klubuose.

Praėjusiame sezone futbolininkas vilkėjo Bukarešto „Rapid“ komandos marškinėlius trečioje pagal pajėgumą Rumunijos lygoje ir padėjo komandai iškopti į antrą divizioną.

Per 19 lygos rungtynių jis pelnė net 12 įvarčių, o dar vieną įvartį pridėjo Rumunijos taurės turnyre. Lygoje D.Matulevičius taip pat atliko 4 rezultatyvius perdavimus.

Lietuvos vyrų futbolo rinktinėje alytiškis yra sužaidęs daugiau nei 30 rungtynių ir įmušęs 5 įvarčius, o dar 2010/2011 metų A lygos sezone jis tapo rezultatyviausiu lygos žaidėju.

Debiutuoti „Kauno Žalgirio“ komandoje D. Matulevičius galės jau rugpjūčio 11 dieną, išvykos rungtynėse su Vilniaus „Žalgirio“ komanda.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)