Rungtynių su nekantrumu laukia ir klubą vasaros perėjimų lango metu papildęs Lietuvos rinktinės kandidatas Simonas Urbys. Vilniaus „Žalgirio“ komandoje sezoną pradėjęs 23-ejų futbolininkas nuo šiol vilkės Kauno komandos marškinėlius.

„Džiaugiuosi, kad prisijungiau prie šios komandos. Malonu, nes treneris, su kuriuo nuolat palaikiau ryšį, iš manęs daug reikalauja, todėl noriu įrodyti, kad į komandą patekau ne veltui. Noriu žaisti ir įrodyti savo vertę.

Treneris aiškiai pasakė, ko nori iš manęs aikštėje ir aš stengsiuosi tai pildyti. Žaisiu toje pozicijoje, kurioje mane matys treneris. Saugo ir puolėjo pozicijos yra skirtingos, su skirtingomis užduotimis, bet gerai jaučiuosi ir ten, ir ten. Svarbiausia pildyti trenerio nurodymus“, – Žalgiris.lt pasakojo naujausias klubo narys.

Praėjusio sezono „Palangos“ lyderį Kaune trenerių štabas matyti norėjo dar prieš prasidedant sezonui, tačiau tada Lietuvos rinktinėje jau debiutavęs žaidėjas nusprendė padėti parašą po sutartimi su „Žalgiriu“ iš Vilniaus.

„Tuo metu ir mano artimi žmonės buvo Vilniuje, tad pasitaręs su jais, priėmiau sostinės komandos pasiūlymą. Dėl nieko nesigailiu, nes ten taip pat nutiko daug gerų dalykų ir kažko išmokau.

Nors Vilniuje turėjau mažai žaidybinės praktikos ir buvau priverstas kažką keisti, dabar esu nusiteikęs pozityviai ir esu pasirengęs žiūrėti į priekį“, – pasakojo 21-uoju numeriu pažymėtus marškinėlius pasirinkęs S. Urbys.

Atvykęs į Kauną gargždiškis rado visai kitokią komandą nei sostinėje, o pagrindiniai skirtumai – sudėtyje esanti lietuvių gausa bei nuotaiką rūbinėje palaikantis Egidijus Vaitkūnas.

„Čia visai kita atmosfera, nes komandoje daug lietuvių. Visi maloniai sutiko, o kai komandoje yra tokių žmonių kaip E.Vaitkūnas – liūdna niekada nebūna. Komandoje taip pat daug patyrusių futbolininkų, kurie mielai dalinasi savo patirtimi ir duoda patarimų“, – pirmaisiais įspūdžiais iš komandos vidaus dalinosi šiame sezone A lygoje 7 kartus aikštėje pasirodęs futbolininkas.

Šeštadienį 15 valandą vyksiančios rungtynės su „Panevėžiu“ S.Urbiui galėjo būti ypatingos, kadangi pastarojoje ekipoje rungtyniauja ir jo brolis Sigitas Urbys. Vis tik, Kauno SM Tauro stadione šios brolių dvikovos šį kartą žiūrovai išvysti negalės.

„Su broliu šiek tiek pasišnekėjome, bet gaila, kad jis yra patyręs traumą ir šeštadienį žaisti negalės. Būtų buvę tikrai įdomu po ilgos pertraukos pasitikrinti jėgas vienas prieš kitą aikštėje. Iš kitos pusės, nelabai svarbu ar brolis žais, nes mes, kaip ir kiekvienose rungtynėse, kovosime tik dėl pergalės“, – kovingai nusiteikęs kalbėjo žaliai baltus marškinėlius rungtynėse pirmą kartą apsivilksiantis žaidėjas.

Rungtynės Kauno SM Tauro stadione šeštadienį (rugpjūčio 3 dieną) prasidės 15 valandą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)