Apie policijos sprendimą antradienį bus informuoti prokurorai; jie turės per 15 dienų įvertinti gautą medžiagą, naujienų agentūrai AFP pranešė viena Generalinės prokuratūros atstovė.

Galutinį sprendimą dėl bylos likimo priims teismas.

Neymaras kategoriškai neigė kaltinimus ir tvirtino, jog buvo šantažuojamas mėginant pasipelnyti.

Ši istorija, jau kelis mėnesius buvusi šalies žiniasklaidos ir visuomenės dėmesio centre, aptemdė Brazilijos ruošimąsi Pietų Amerikos čempionatui.

Šeimininkams brazilams pavyko laimėti šį turnyrą ir be savo pagrindinio žaidėjo, kuris patyrė traumą per draugiškas rungtynes prieš pirmenybių pradžią.

Tačiau dar prieš tai iš Neymaro buvo atimtas rinktinės kapitono raištis, o netrukus viešai nuskambėjo Brazilijos modelio Najilos Trindade kaltinimai, jog 27-erių futbolininkas gegužės viduryje ją išprievartavo viename Paryžiaus (Prancūzija) viešbučių.

Policijai pasiskundusios moters teigimu, su Neymaru ji susipažino socialiniame tinkle „Instagram“. Jie kurį laiką susirašinėjo, tuomet futbolininkas pakvietė merginą aplankyti jį Paryžiuje. Moters pareiškime policijai teigiama, jog Neymaras į viešbutį atvyko „akivaizdžiai apsvaigęs“. Jiedu pasikalbėjo, o vėliau „pasiglamonėjo“. Tačiau tuomet esą „jis pasidarė agresyvus ir panaudodamas jėgą turėjo lytinių santykių su auka be jos sutikimo“.

Primename, kad prieš savaitę JAV dėl įrodymų stokos kaltinimai išprievartavimu panaikinti ir Portugalijos futbolo garsenybei Cristiano Ronaldo.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)