Diegos Simeones auklėtiniai iš „Real“ kolektyvo JAV paliko šlapią vietą – jie draugiškumu nė nekvepėjusiose draugiškose Čempionų taurės rungynėse pažemino Zinedine'o Zidane'o vyrus net 7:3 (5:0).

Jau pirmą minutę savo žodį tarė Diego Costa, o nesužaidus nė pusės valandos „Atletico“ žaidėjai galėjo drąsiai pradėti galvoti apie pergalės šventimą, nes pirmavo jau 4:0.

Bet jie nesustojo: pirmą kėlinį laimėjo 5:0, o antro pradžioje savo ketvirtą bei komandos šeštą įvartį įmušė D. Costa, rezultatą švieslentėje pavertęs tiesiog nepadoriu – 6:0.

Netrukus Nacho pasižymėjo technišku veiksmu kulniuku ir bent akimirkai suteikė „Real“ paguodą – 6:1.

63 min. aikštės viduryje vietos nepasidalino Diego Costa ir Dani Carvajalis, kibę vienas kitam į atlapus ir sukėlę masinį apsistumdymą. Abu peštukai buvo išvaryti iš aikštės.

Per likusį laiką „Real“ atstovams pavyko dar šiek tiek sušvelninti skirtumą – 7:3, tačiau iš viešnagės JAV jie grįš žemai nuleidę galvas, nes nelaimėjo nė vieno iš trijų žaistų mačų: 1:3 prieš Miuncheno „Bayern“, 2:2 su Londono „Arsenal“ ir 3:7 prieš „Atletico“.

D. Costa nugalėtojams pelnė net keturis įvarčius, po vieną pridėjo Joao Felixas, Angelis Correa ir Vitolo.

„Real“ gretose po kartą tikslūs buvo Nacho, Karimas Benzema (iš 11 metrų baudinio) ir Javi Hernandezas.

„Rungtynes pradėjome varganai. Jie mums įmušė septynis įvarčius, taip būti negali. Žaidėjai tai supranta ir yra nusiminę. Bet tai tik ikisezoninis mačas, todėl turime greitai versti kitą puslapį. Mes žaidėme draugiškas rungtynes, o varžovai – ne“, – pareiškė Z. Zidane'as.

Beje, abi ekipos patyrė nuostolių: susitikimą dėl traumų paliko Alvaro Morata ir Luka Modričius.

Aikštėje antro kėlinio viduryje pasirodė ir Garethas Bale'as, kuris jau artimiausiu metu turėtų persikelti į Kinijos Džiangsu „Suning“ klubą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)