Kaip praneša „The Daily Telegraph“ ir „The Sun“, 30-metis M. Ozilas vairavo prabangų „Mercedes G-Class SUV“ markės automobilį, kai kelią jam užkirto du mopedais važiavę ir peiliais ginkluoti vyrai, jau kurį laiką vijęsi mašiną.

Automobiliui sustojus, buvęs Vokietijos rinktinės narys M. Ozilas liko sėdėti už vairo, o užpuolikų nepabūgęs 26-erių bosnis S. Kolašinacas iššoko ant šaligatvio ir plikomis rankomis susigrūmė su peiliais ginkluotais vyrais.

Muštynių tarp futbolininko ir užpuolikų fragmentas užfiksuotas trumpame vaizdo įraše.

Pranešama, kad S. Kolašinacui bandant nuvyti banditus, M. Ozilas automobiliu nuvažiavo į priekį, netrukus iššoko iš apytiksliai 120 tūkst. eurų vertės mašinos ir nubėgo ieškoti pagalbos į kitą gatvės pusę, kur įsikūręs turkiškas restoranas „Likya“.

Restorano darbuotojai suskubo padėti ir išbėgo į gatvę tam atvejui, jei būtų reikėję sulaikyti atbėgančius užpuolikus.

Visgi to daryti neprireikė, nes į įvykio vietą labai greitai atskubėjo policijos pareigūnai, o netikėto S. Kolašinaco pasipriešinimo sulaukę užpuolikai jau buvo pasišalinę, nors kurį laiką jie ir bandė vytis link restorano bėgantį M. Ozilą.

Šokiruotų įvykio liudininkų akivaizdoje pareigūnai apklausė visiškai priblokštą M. Ozilą.

Viską iš arti stebėjęs 36-erių finansų sektoriaus darbuotojas Azuka Alintahas „Daily Mail“ sakė, kad įvykio scena atrodė makabriškai.

„M. Ozilas atrodė visiškai persigandęs, kaip ir kiekvienas būtų po įvykio, kai tave užpuola peiliais ginkluoti žmonės. Atrodė, kad jis būtų bėgęs saugodamas savo gyvybę. Manau, kad taip ir buvo. Vaizdas buvo labai keistas – prabangus futbolininko automobilis stovėjo kelio viduryje, atidarytomis durimis, o mes stebėjome neįprastą sceną“, – pasakojo jis.

Netrukus liudininkas pridūrė: „Aš mačiau kaip M. Ozilas dingsta restorano viduje, o jam iš paskos bando važiuoti tie vaikinai ant mopedų ar motociklų. Jie nenusiėmė savo šalmų, tokiu karštu oru vilkėjo rankas dengiančius tamsius rūbus. Buvo keista ir baisu. Tada jie sustojo. Dievas žino, kas būtų nutikę, jeigu jie būtų jį pagavę“.

Anot „Arsenal“ klubo atstovų, įvykį tiria policijos pareigūnai, abu užpulti futbolininkai yra sveiki.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (128)