Jau 9-ą min. raudona kortele buvo nubaustas Madrido ekipos futbolininkas Nacho, o 10-ą min. Londono klubą į priekį išvedė 11 m baudinį realizavęs Alexandre'as Lacazette'as.

24-ą min. skirtumą padvigubino Pierre‘as-Emerickas Aubameyangas.

Bet 40-ą min. už antrą geltoną kortelę iš aikštės buvo pašalintas ir „Arsenal“ narys – Sokratis Papastathopoulas.

Rezultatą Madrido klubas išlygino per tris antro kėlinio minutes. Įvarčiais pasižymėjo Garethas Bale‘as (56 min.) ir Marco Asensio (59 min.).

Pastarasis vėliau kovodamas su P. E. Aubameyangu patyrė sunkią traumą – spėjama, kad 23-ejų Ispanijos rinktinės saugui plyšo kairiojo kelio raiščiai. Tai reikštų, jog šiame sezone M. Asensio aikštėje veikiausiai nebepasirodys.


Į auklėtinio traumą jautriai sureagavo „Real“ strategas Zinedine'as Zidane'as, kuris užsidengė akis, kai verkiantis M. Asensio buvo gabenamas iš aikštės neštuvais.

Baudinių serijoje sėkmingiau pasirodė „Real“ futbolininkai.

Kitose rungtynėse Miuncheno „Bayern“ (Vokietija) ekipa 1:0 (1:0) įveikė „AC Milan“ (Italija) komandą, o Madrido „Atletico“ (Ispanija) 11 m baudinių serijoje 5:4 pranoko Gvaladacharos „Chivas“ (Meksija) futbolininkus. Pagrindinis laikas baigėsi lygiosiomis 0:0.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)