„Sūduvos“ strategas Vladimiras Čeburinas neabejoja, kad svečiuose laukia sunkus mūšis.

„Suprantame, kad silpnų varžovų nėra, nei Čempionų lygoje, nei Europos lygoje. Tai, kad oponentai iš mažos šalies, nereiškia, kad jie nekovos.

Reikės atiduoti visas jėgas, kad pasiektume teigiamą rezultatą. Mūsų nusiteikimas geras, kiekvienas nori patekti į startinę sudėtį, žaisti ir siekti rezultato.

Antradienį vakare pamatysime, kaip mums seksis“, – po treniruotės pirmadienį vakare kalbėjo „Sūduvos“ strategas Vladimiras Čeburinas.

„Čia viskas gerai, tik oras tvankokas. Bet juk vasara, tad tai yra normalu. Žinoma, šį tą ruošėme šiam mačui, nors apie varžovus turėjome labai mažai informacijos.

Jų gretose pasikeitė net 10-11 žaidėjų. Dėmesį telkiame į savo žaidimą, bet žinoma, atsižvelgiame ir į varžovo stipriąsias puses“, – pridūrė strategas.

Atsakomosios rungtynės vyks liepos 30 dieną Marijampolėje.

Įveikus Europos lygos antrą etapą, Lietuvos komandos trečiame etape lauktų Izraelio arba Rumunijos čempionai: „Sūduva“ susitiktų su CFR „Cluj“ ir Tel Avivo „Maccabi“ poros pralaimėtoju.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)